We hebben de algemene voorwaarden van de website aangepast alsook de juridische voorwaarden. Gelieve onze nieuwe algemene voorwaarden van de website en de juridische voorwaarden te accepteren. Deze website maakt gebruik van cookies. Door zich op de website te begeven gaat u automatisch akkoord met het gebruik van cookies. Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar de algemene voorwaarden van de website. . We hebben de algemene voorwaarden van de website aangepast alsook de juridische voorwaarden. Gelieve onze nieuwe algemene voorwaarden van de website en de juridische voorwaarden te accepteren.

Ik ga akoord

Over ons Een adviesbureau in volle expansie

DGE Construction is een enthousiast, toegewijd team van deskundigen op het gebied van loopbaanbeheer, gevestigd in België en Luxemburg. We bieden ondersteuning op maat op drie specifieke gebieden: vastgoed, algemene constructie en speciale technieken.

Of u nu op zoek bent naar een talent die bij uw bedrijf wil komen werken of een expert die u helpt uw carrière te ontwikkelen, we zullen nauwgezet de taak uitvoeren die u ons hebt opgelegd, ondersteund door een zorgzame, deskundige en gedurfde houding.

We zijn trots op onze talenten, van wie we de meesten exclusief ondersteunen, niet alleen vanwege hun deskundigheid, maar ook vanwege hun arbeidsethos.

We zijn ook heel blij dat onze klanten voor ons kiezen vanwege onze onderscheidende waarden en hoge expertise.

Onze waarden DGE Construction maakt gebruik van waarden die sterk, onderscheidend en essentieel zijn voor de ontwikkeling en stabiliteit van het team op lange termijn. Met de begeleiding van deze waarden, zijn we ervan overtuigd u de best mogelijke service en advies te bieden.

 • Expertise

  Onze organisatie onderscheidt zich door de gemarkeerde specialisatie van onze adviseurs, die tweeledig is: ze werken elk op een specifiek gebied en in een afgebakend geografisch gebied. Dit verschaft hen uitzonderlijke kennis van hun markten. Bovendien doen we al het mogelijke om hen constant toegang te bieden tot zowel interne als externe trainingen, zodat ze zich blijven ontwikkelen, eigen ambities volledig vervullen en aan efficiëntie winnen. We bouwen ook aan samenwerkingsverbanden met andere deskundige organisaties die op onze gebieden werken om steeds betrouwbaardere proposities te bieden en ons netwerk te laten groeien. Ten slotte geloven we dat een van onze belangrijkste kwaliteiten het luisteren naar anderen moet zijn, of het nu gaat om de behoeften van onze klanten, de verwachtingen van onze talenten, hoe onze markten zich evolueren of de innovaties die elke dag verandering in ons vakgebied teweegbrengen.

 • Vastberadenheid

  Of u nu een talent of een klant bent, wanneer u ons met een opdracht belast, zullen we deze altijd met maximale vastberadenheid nastreven. Om u altijd de beste service te bieden, gebruiken wij een breed scala aan hulpmiddelen, te beginnen met wat wij als het belangrijkst beschouwen: een rijk en actief netwerk van professionals, door de jaren heen verworven en waarop we vandaag rekenen kunnen. Bovendien, en omdat we altijd gericht zijn op de mens, investeren we een aanzienlijk deel van onze inkomsten in het inzetten van alternatieve methoden voor klassieke vacaturesites, zoals netwerkevenementen, businessclubs of vakbeurzen voor specialisten. Ten slotte is onze methode volledig gebaseerd op nulrisico's, wat betekent dat in de praktijk alle pre-werving stappen volledig gratis voor onze klanten zijn en dat de aangeboden ondersteuning voor onze talenten volledig gratis is.

 • Zorg voor mensen

  Mensen vormen de kern van ons bedrijf en daarom voelen we ons verplicht om een houding van empathie en transparantie aan te nemen met betrekking tot de belangen van onze talenten en onze klanten, maar het vereist ook onze actieve betrokkenheid bij het hele proces van het starten van een nieuwe professionele uitdaging. Dezelfde zorgzame houding die wij jegens u tonen, geldt ook voor ons hele team. We moedigen mensen aan om hun ideeën vrij te delen, met respect voor de meningen en verschillen van iedereen. We zijn ervan overtuigd dat deze waarde ons huidig succes ondersteunt en dat ook morgen zal blijven doen. Daarom vonden we het normaal om het te delen met degenen die het het hardst nodig hebben, en we zijn er trots op dat we verschillende goede doelen ondersteunen die werken aan de zorg voor mensen en het bevorderen van onderwijs.

Ons team

 • team team Malik
  Malik CEO
 • team team Laurent
  Laurent Founding Partner
 • team team Solange
  Solange Career Advisor
 • team team Florise
  Florise Career Advisor
 • team team Alice
  Alice Senior Career Advisor
 • team team Marie-Amélie
  Marie-Amélie Senior Career Advisor
 • team team Cédric
  Cédric Senior Career Advisor

Onze experts

“Ik heb intussen een tiental jaar ervaring in HVAC en ben dan ook trots dat ik mijn vakkennis ten dienste kan stellen van een betrouwbaar bedrijf”
“Een waardevolle professionele samenwerking, waaraan ik met veel plezier mijn steentje bijdraag”
“DGE Construction wil dicht bij zijn klanten en zijn kandidaten staan. Ik wil dan ook mijn bijdrage leveren door met hen samen te werken.”
“Het dynamische en professionele team maakt van DGE Construction een bedrijf dat als voorbeeld geldt en waarmee het aangenaam werken is”
“Wat ik aan mijn rol van expert zo fijn vind, is dat ik mee de beste profielen kan kiezen, bijgestaan door een bekwaam en enthousiast team”
“Wij vormen een solidair en hecht team, zodat wij binnen een bepaalde termijn optimaal kunnen tegemoetkomen aan de noden van de klant of de kandidaat”

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Solliciteer nu!